Gevşemek yok

Tofaş Genel Menajeri Tolga Öngören ve Başantrenör Orhun Ene basın mensuplarıyla buluşurken, Bursa derbisinde Finalspor’un maçına konsantre olduklarını ifade ederlerken Ene, “Şu an için yolumuza istediğimiz gibi devam ediyoruz. Gevşememizi gerektirecek bir

Gevşemek yok

RECAİ UYSAL

Hafta sonu sahasında Final Gençlik’i konuk edecek olan Tofaş’ta Genel Menajer Tolga Öngören ve Başantrenör Orhun Ene basın mensuplarıyla bir araya geldi. Tofaş Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmada ligde ilkyarının artık sonuna geldiklerini belirten Orhun Ene, aynı ciddiyetle yollarına devam etmelerini gerektiğine dikkat çekti. Tecrübeli çalıştırıcı henüz hiçbir şeyi elde etmediklerini ve önlerinde çok zorlu deplasmanlar olduğunu söylerken, “Şu an için yolumuza istediğimiz gibi devam ediyoruz. Gevşememizi gerektirecek bir durum yok” ifadelerini kullandı.

DESTEK GÖRÜYORUZ

Haftasonunda Bursa derbisinde Finalspor’la karşılacaklarını belirten Ene, “Şehrimizin diğer takımı Final Gençlik’le zorlu bir maç oynayacağız. Her maça olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıkacağız” dedi. Orhun Ene ayrıca Banvit’ten de öğrencisi olan Chuck Davis için girişimlerinin olduğunu ve eğer olursa bu sezondan itibaren kadrolarına katmak istediklerini belirtti. Genel Menajer Tolga Öngören ise, “Üst yönetimimiz hem tesisleşme hem de takım yapılanması anlamında bizlere çok destek oluyorlar. Hedefimiz ilerleyen yıllar için Eurocup’ta mücadele eden Tofaş Basketbol Takımını yaratmak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X