Gıda denetimleri bayramda da sürdü

İnegöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı gıda ürünleri tüketmesini sağlamak için bayramda da denetimlerini sürdürdü.

Gıda denetimleri bayramda da sürdü

SADULLAH ORGAN

 

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mahmut Doğru da, denetimlere katılarak incelemelerde bulundu. Doğru, “Müdürlüğümüz denetmenleri, ilçe genelindeki gıda üretim ve satış işyerlerine yönelik yoğun denetimlerini sürdürüyor. İnegöl’de bin 500’ün üzerinde gıda üretim ve satış işyeri var. 5496 sayılı kanuna muhalefet eden aykırı davranan işletmeler varsa, anında cezai işlem uyguluyoruz” dedi.

ALO 174

Tüketicilerin Alo 174 gıda hattına 24 saat boyunca şikayette bulunabileceklerini belirten Doğru, “Tüketicilerimiz şu anda rahat etsinler. Gerek unlu mamuller, gerekse et mamulleri genel itibariyle İnegöl’de sorunsuz bir şekilde satışa sunuluyor” diyerek hijyen kurallarına uyarak üretim ve satış yapan firmalara teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X