Gıda İhtisas OSB için arazi incelemesi

Orhangazi’de kurulması düşünülen Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili çalışmalar devam ederken, ilçeye gelen heyet bölgede incelemeler yaptı.

Gıda İhtisas OSB için arazi incelemesi

NEVZAT OKUMUŞ

 

Heyette Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, DSİ, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi Çevre Dairesi Başkanlığı yetkilileri hazır bulundu.

İncelemelerden sonra Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Belediye İmar Müdürlüğü yetkilileri, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve OSB komisyonu konuyla ilgili istişare toplantısında bir araya geldi. Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu, “Otoyolla birlikte bölgemiz arazilerinde belirli bir yapılaşma başladı, ilerleyen günlerde bu yatırımlar giderek artacak. Bu nedenle Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizlerin birinci amacı, tarım arazilerinin kullanılması yerine, oluşturulabilecek bir sanayi bölgesinde bu yatırımları bir araya getirmek. İkincisi ise kayıtdışı ve merdiven altı tesislerin modern şartlarda tesisleşmesidir” dedi. 

OTSO Meclis Başkanı Erol Hatırlı da “Özellikle Gıda İhtisas OSB oluştuğunda kadın çalışanlar bakımından pozitif bir sonuç elde edileceğini düşünüyoruz. Kadının istihdamdaki oranı giderek arta cak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X