‘Gigi servetini kendi kazandı’

Dünyaca ünlü model kardeşler Gigi ve Bella Hadid’in babası emlak kralı Mohamed Hadid, ‘Gigi Hadid hakkında bilmediğiniz 20 şey’ isimli bir yazı kalema aldı. Kızı ile birlikte çekildiği fotoğrafları yayınlayan Hadid, Gigi’nin şimdiye kadar ailesinden hiç para almadığını söyledi.

‘Gigi servetini kendi kazandı’

72 yaşındaki Mohamed Hadid, kalema aldığı yazdıda, “Kendi kendine kazandı… Ailesinden 1 dolar bile almadı” ifadelerini kullandı.

gigihadid.instagram_16_9_1619248418

Baba Hadid, kızının modellik kariyerine henüz birkaç aylık bebekken başladığını söyledi. Kızının olimpik bir voleybol oyuncusu olduğunu da belirten Hadid, liseyi bitirdikten sonra Gigi’nin New York Üniversitesi’nde adli ceza psikolojisi bölümüne başvurduğunu ve kabul edildiğini dile getirdi.

ing3

UNICEF İÇİN ÇALIŞMALAR YAPTI

26 yaşındaki kızının birçok ünlü dergi için kapak pozu verdiğini de ekleyen Hadid, Gigi’nin UNICEF için de Ortadoğu ve Güney Doğu Asya’da çalışmalar yaptığını yazdı.

kendalla-jenner-yakin-arkadaslari-gigi-hadid-ve-10923168_6199_m

35 MİLYON DOLAR SERVETİ VAR

Hadid, kızının 35 milyon dolarlık servetinin her kuruşunu kendi başına kazandığını da sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X