Giresun Kalesi’ndeki Şehitlik Anıtı Ziyarete Açıldı

Giresun Kalesi’nde bulunan Şehitlik Anıtı yeniden düzenlendi. Anıtta yapılan düzenlemeden sonra açılışı yapıldı. Düzenlene törene katılan Belediye…

Giresun Kalesi’ndeki Şehitlik Anıtı Ziyarete Açıldı

Giresun Kalesi’nde bulunan Şehitlik Anıtı yeniden düzenlendi. Anıtta yapılan düzenlemeden sonra açılışı yapıldı. Düzenlene törene katılan Belediye Başkanı Kerim Aksu, “Burada hatıraları yaşayan şehitlerimize yakışmayan bir durum söz konusuydu. Arkadaşlarımız şehitlerimize yakışır bir tadilat yaptı. Ülkemizin durumunu dikkate aldığımızda hala şehit vermekteyiz. Tüm şehitlerimizi buradan saygıyla anıyorum. Bizim anlayışımız şudur, ’ölüsüne sahip çıkmayan, dirisine sahip çıkmaz.’ Bizler için, vatan için şehit düşenlere saygı göstermemiz lazım. Giresun kendi ilinden uzaklarda şehitler vermiş, şehitliği olan bir ildir. Dilerim ki ülkemiz demokrasi içinde barış içinde ilelebet var olur. İnşallah bir daha şehitlik yapmak zorunda kalmayız.” dedi. Giresun Kalesi Şehitlik Anıtı’nda düzenlenen törende şehitler için Kur’anı Kerim ve dua okundu. Törene Belediye Başkanı Kerim Aksu, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X