Harikasınız çocuklar… Bursaspor yarışı bırakmıyor…

Adanaspor galibiyetiyle keyfi yerine gelen Bursaspor, play-off yarışının içinde olmak isteyen Giresunspor’u 1-0 yenerek yarışı bırakmadı. Yeşil beyazlı takıma galibiyeti getiren golü 46. dakikada Özer Hurmacı kaydetti. Giresunspor’dan Mehmet Güven 89’da, Muhayer Oktay da 90+4. dakikada kırmızı kart gördü. Bursaspor, bu galibiyetle puanını 52 yaparak zirve yarışını sürdürdü.

Harikasınız çocuklar… Bursaspor yarışı bırakmıyor…

TFF 1. Lig’de koronavirüs salgını nedeniyle verilen ara sonrası sezonun kalan bölümünün startını yenilgiyle veren, ancak yeni teknik direktörü İrfan Buz yönetimindeki ilk sınavından galibiyetle ayrılarak moral bulan Bursaspor, bugün Giresunspor’a konuk oldu..

Karşılaşmayı Eskişehir bölgesi hakemi Suat Arslanboğa yönetti…

Bursaspor, rakip kalede sürekli gol aradı…

İlk 18 dakikada Tayfur, Özer ve Diarra ile gole yaklaştı ama başarılı olamadı…

26. dakikada Serdar Özkan sakatlanarak yerini Traore’ye bıraktı…

Bursaspor, Özer ve Traore’yle kaleye yokladı ama aradığı gole ulaşamadı…

İlkyarı 0-0 sona erdi…

Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı…

GOLLL

46. dakikada Özer Hurmacı, Bursaspor’u 1-0 öne geçirdi…

89. dakikada Giresunspor’da Mehmet Güven ikinci sarı karttan oyun dışında kaldı.

90+4. dakikada Giresunspor’da Muhayer Oktay da ikinci sarı karttan takımını 9 kişi bıraktı…

Ve karşılaşma sona erdi. Bursaspor, 46. dakikada attığı golle Giresunspor’u 1-0 yenerek puanını 52 yaparak zirve yarışını sürdürdü.

NOTLAR

Özkan sakatlanarak yerini Traore’ye bıraktı…

Bursaspor

Özer 4. golünü attı

Bursaspor’da dün galibiyeti en çok isteyen isimlerin başında gelen ve Giresunspor karşısında etkili bir oyun sergileyen Özer hurmacı bu sezon yeşil beyazlı formayla 4. kez gol sevinci yaşadı. Ligin ilkyarısında deplasmanda oynanan Adanaspor maçında 2 kez rakip fileleri havalandıran ve galibiyeti getiren isim olan tecrübeli futbolcu, 9 Şubat’ta yine deplasmanda oynanan ve yeşil beyazlıların 4-2 kazandığı maçta gol sevinci yaşamıştı. 34 yaşındaki futbolcu dün de rakip fileleri havalandırırken, galibiyeti getiren isim oldu.

Seleznov Bursa’da çalıştı

Bursaspor’un dün oynadığı Giresunspor maçına sakatlığı nedeniyle götürülmeyen Yevgen Seleznov, tesislerde çalışmalarını sürdürdü. Salgın sonrasında Keçiörengücü ile oynanan ilk karşılaşmada sağ ayak tarak kemiğindeki şişme nedeniyle ilk 11’de başlayamayan ancak sonradan oyuna dahil olan, Adanaspor maçında ise sol kasık üst adale grubundaki ağrı nedeniyle kadroya giremeyen Ukraynalı golcü, dün de karşılaşmada yer almadı. Giresun’a götürülmeyen 34 yaşındaki futbolcu Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde tek başına antrenman yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X