Giresun’da Sağlıklı Beslenme Ve Hareketli Hayat Programı Kapsamında Okullara Bisiklet Dağıtıldı

Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ortaklaşa uygulanan “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” kapsamında “Oyun ve…

Giresun’da Sağlıklı Beslenme Ve Hareketli Hayat Programı Kapsamında Okullara Bisiklet Dağıtıldı

Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ortaklaşa uygulanan “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” kapsamında “Oyun ve Fiziksel Aktiviteler” dersinde kullanılmak üzere Giresun’da okullara bisiklet dağıtımı yapıldı. Kayadibi Ortaokulu’nda gerçekeleşen dağıtım töreninde konuşan Vali Hasan Karahan “Milli Eğitim Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığı Müdürlüğünün birlikte yürüttüğü proje kapsamında seçmeli ders olarak oyun ve fiziksel aktiviteler dersini seçen öğrencilere ilimiz de bisiklet dağıtıyoruz. Sembolik olarak burada Kayadibi Ortaokulu’nda arkadaşlarımızla başlattık. Bisiklet sporunu yaygınlaştırılması, gençlerin sağlıklı beslenmesi ve giderek artan obezitenin engellenmesi bu konuda bilinçlenme sağlanması amaçlı böyle bir proje başlatılmıştır. İnşallah devam edecek bisiklet sporunun yaygınlaşması açısından da önemli projedir” dedi. Yapılan konuşmaların ardından bisiklet dağıtımı gerçekleştirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X