Girişimci adaylarına 30 Kasım uyarısı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) iş birliğiyle hayata geçirdiği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nin yeni dönem başvuruları, 30 Kasım’da sona erecek.

Girişimci adaylarına 30 Kasım uyarısı

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, girişimcileri ekonomiye kazandırmak için eğitim programlarının süreceğini söyledi. Şu ana kadar girişimcilik eğitimlerine yoğun ilgi gösterildiğini ifade eden Burkay şunları kaydetti:

”Bu ilgi bizlere de büyük moral veriyor. Girişimcilik Türkiye ekonomisine güç katan önemli unsurlardan biri. Türkiye gelecek hedeflerine üretim gücü yüksek ve yenilikçi fikirlere sahip girişimcilerle ulaşacak. Ülkemizde çok önemli iş fikirlerine sahip girişimcilerimiz var. En önemli beklentileri ise iş modeli oluşturma ve finansman noktasında kendilerine rehberlik edilmesi. Bizler de hem girişimci adaylarımıza doğru bir iş modeli kurmalarına destek verme ve KOSGEB desteklerinden yararlanabilmelerinin önünü açma noktasında ülkemiz ekonomisine güç katan girişimcilerimizin her zaman yanında olmaya devam ediyoruz. Yenilikçi fikrine güvenen tüm girişimci adaylarımızı eğitimlerimize bekliyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X