Girişimci adaylarına fırsat

Yönetim Akademisi, Bursa’da yeni girişimciler yetiştirmeye devam ediyor.

Girişimci adaylarına fırsat

2016 yılında Bursa’da 500 Girişimci adayına eğitimini veren Akademi, 2017’de 2 bin girişimci adayına daha eğitim verecek. Söz konusu eğitimlerde girişimci adaylarının iş kurma ve iş yürütme konularında bilgi ve beceri sahibi olmaları, bu süreçte kendi iş fikirlerine yönelik iş planı hazırlayabilecek bilgi ve deneyim kazanmaları sağlanacak. 

Yapılan açıklamada, ‘’Bu eğitimlerle Bursa bölgesinde yeni girişimciliğin teşvik edilmesi, yeni istihdamların yaratılması ve işsizliğin azaltılması öngörülüyor. Yönetim Akademisi tarafından Ataevler Metro İstasyonu karşısında bulunan eğitim salonlarında gerçekleşecek olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri, en az 32 saat süren, genel katılıma açık ve ücretsiz eğitimlerdir. Çalışmayan kursiyerlere İŞKUR tarafından 20 lira günlük ücret ödenir. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlayan Girişimci adaylarının eğitim sonrası projeleri KOSGEB tarafından onaylanması durumunda, KOSGEB tarafından 50 bin lira hibe (geri ödemesiz) 100 bin lira faizsiz kredi ( geri ödemeli) destek sağlanır. Sizde bu eğitimden faydalanmak istiyorsanız kontenjan dolmadan kaydınızı yaptırabilirsiniz” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X