Girişimci adaylarına İTSO’dan destek

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nın (İTSO) yeni girişimci adaylarını ortaya çıkarmak için başlattığı ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ devam ediyor.

Girişimci adaylarına İTSO’dan destek

SADULLAH ORGAN

 

KOSGEB’in sunduğu ‘Girişimcilik Destek Programı’ kapsamında düzenlenecek 13. eğitim seminerine katılanlara, hibe ve faizsiz kredi imkânı da sunulacak.

Eğitim sonunda sertifika alan girişimciler, kuracakları iş ile ilgili projelerini KOSGEB’e sunarak, 30 bin TL hibe ve 70 bin  TL kredi olmak üzere toplamda 100 bin TL’lik bir desteği almaya hak kazanacaklar. Programa katılmaya hak kazanan girişimci adayları, kapasitelerini ortaya koyma ve iş fikirlerini uygulamaya dönüştürmek üzere bilgi edinme fırsatı da bulacaklar.

17-27 Ağustos 2015 tarihleri arasında düzenlenecek ücretsiz eğitim programına 30 kişi kabul edileceğini belirten İTSO Başkanı Metin Anıl, eğitimden yararlanmak isteyenlerin 11 Ağustos 2015 tarihi saat 17.00’ye kadar odaya şahsen başvuru yapmaları gerektiğini söyledi. Anıl, girişimci adaylarının, yapılacak sözlü mülakatla belirleneceğini bildirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X