Girişimci kadın için danışma hattı

TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulunca, iş fikri olan veya var olan işlerini genişletmek isteyen kadın girişimcilere danışmanlık hizmeti vermek amacıyla ‘0 312 906 0 666’ numaralı ‘Alo Kadın Girişimcilik Danışma Hattı’ kurdu.

Girişimci kadın için danışma hattı

TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Serpil Polat, danışma hattı ile iş fikrini eyleme dönüştürmek isteyen kadınlara doğru ve hızlı bilgi sunarak onları uygun bir şekilde yönlendirmeyi amaçladıklarını anlattı. Polat, ‘Proje ile kadınların birer girişimci olarak iş yaşamında hak ettiği yeri almalarını ve istihdam artışı sağlanmasını hedefliyoruz’ dedi.

DESTEĞE KOLAY ULAŞIM

Danışma hattı sayesinde kadın girişimcilerin kendilerine yönelik hibe desteklerine kolayca ulaşmalarını sağlayacaklarının altını çizen Polat, hibe ve fon desteklerinin yanı sıra şirket kuruluş prosedürlerine ilişkin bilgilerin tek bir merkezden kadın girişimcilere iletileceğini söyledi. Pilot bölge olarak ilk etapta Ankara’nın merkez ve çevre ilçelerini belirlediklerine bildiren Polat, ‘Projenin başarılı olması durumunda diğer illere de yaygınlaştırılması ve Türkiye genelinde uygulanması hedeflerimiz arasında yer alıyor’ diye konuştu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X