Girişimci Olmak İsteyenlere Büyük Fırsat

İzmit Belediyesi düzenlemelerini tamamladığı Genç Girişimciler Merkezi’nde, girişimci gençlere önemli fırsatlar sunuyor.

Girişimci Olmak İsteyenlere Büyük Fırsat

İzmit Belediyesi düzenlemelerini tamamladığı Genç Girişimciler Merkezi’nde, girişimci gençlere önemli fırsatlar sunuyor. Genç Girişimciler Merkezi’nin girişimciler için bulunmaz bir fırsat olduğunu söyleyen İzmit Belediyesi yetkilileri, “Sosyal belediyecilik alanında yaptığı projelerle birçok belediyeye örnek olan İzmit Belediyesi olarak her zaman genlerimize önem verdik. Türkiye’de yerel yönetimlerde bir ilk olan ve yapımını tamamlayarak hizmete aldığımız Genç Girişimciler Merkezi, girişimci olmak isteyen gençlere büyük fırsatlar sunacak. Yapımı tamamlanan merkezde kendi işini kurmak isteyen gençlere ofis, sekretarya, toplantı odası, görüşme odası ve teknolojik alt yapı sunuluyor. Ağırlıklı olarak bilişim ve bilişim teknolojileri alanındaki iş fikirlerinin desteklendiği merkezde girişimcilerin ihtiyacı olan eğitimler de ücretsiz veriliyor. Merkezden yararlanmak isteyen genç girişimciler Cumhuriyet Çocuk Parkı’nda bulunan Genç-İz ofisimizden detaylı bilgi alabilirler” dediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X