Girişimcilere büyük destek

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin KOSGEB ile yürüttüğü Uygulamalı Girişimcilik Destek Programı’na katılan 52 kursiyer, eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldı.

Girişimcilere büyük destek

İki haftalık eğitimde iş fikri geliştirme, iş planı hazırlama ve temel işletmecilik bilgileri alan girişimcilere katılım belgeleri törenle verildi. Törende konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, farklı fikirlerle yeni iş projelerine imza atmak isteyen girişimci adaylarının 50 bin TL hibe, 100 bin TL 30 ay geri ödemesiz ve faizsiz kredi desteğinden yararlanabileceğini söyledi. Başkan Kurtulan, “Gruplar halinde sürdürülen girişimcilik programından ilk dönemde 60 kişi faydalanmıştı. İkinci ve üçüncü dönemde de 52 girişimci adayı daha bu eğitimlere katılarak iş kurma hayaline yaklaştı. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlerin yakın bir zamanda işyerlerini açacaklarına inanıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X