Girişimcilere destek sürecek

Orhangazi Belediyesi’nin kendi işini kurmak isteyen girişimcileri desteklemek ve yeni iş sahalarının kurulmasına katkıda bulunmak amacıyla KOSGEB Bursa Müdürlüğü ile imzaladığı protokol sonrası açılan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi tamamlandı.

Girişimcilere destek sürecek

NEVZAT OKUMUŞ

8 Şubat’ta eğitime başlayan 30 kursiyer, girişimcilik, iş planı hazırlama, finansal plan, yönetim planı gibi konuları kapsayan toplam 70 saat süreli, teorik ve pratik eğitim aldı. Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, devletin girişimcilere verdiği desteklerin her geçen yıl arttığını söyledi. Çağlayan, Orhangazi Belediyesi’nin KOSGEB ile işbirliği yaparak, ilçede yaşayan girişimcilere destek verdiğini söyledi.

‘YETER Kİ İSTEYİN’

Eğitimi başarı ile tamamlayan kursiyerlerin kendi projelerini hazırladıktan sonra işletme kuruluş desteği, makine teçhizatı, ofis donanımı, yazılım ve işletme giderleri konusunda KOSGEB’in hibe desteklerinden faydalanacağını belirten Çağlayan, sabit yatırımlarda da uygun şartlarda geri ödemeli destekler alabileceklerini bildirdi. Uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin devam edeceğini kaydeden Çağlayan, “Sizler yeter ki isteyin. Hem genel hem yerel idare olarak girişimcilere desteğimiz sürecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X