Git artık Frey!

Fransız kaleciyi göndermek için binbir yolu deneyen Bursaspor yönetimi son olarak 750 bin Euro teklif etti.

Git artık Frey!

Bursaspor, Sebastien Frey’i göndermenin yollarını arıyor. 2013-2014 sezonunda yeşil beyazlı takıma gelen ve o dönem 39 maça çıkan Fransız kaleci geçen sezon hiç oynamamıştı. Bugüne kadar takımdan gönderilmesi için birçok görüşme yapılan 35 yaşındaki file bekçisi için yeşil beyazlı yönetim bu kez gemileri tamamen yakmış durumda. Yeni sezonda Frey’i kadro içerisinde görmek istemeyen Bursaspor yönetimi tecrübeli kalecinin menajerleriyle bir kez daha irtabata geçti. 

1.750 BİN EURO KAZANIYOR

Bu görüşmede yönetimin Frey’e gitmesi için 750 bin Euro önerdiği Fransız kalecinin ise 1 milyon Euro talep ettiği öğrenildi. Tarafların bu hafta içerisinde yine bir araya geleceği bildirildi. Bursaspor’la 2016 yılına kadar anlaşması bulunan Sebastien Frey normal şartlarda yeşil beyazlı kulüpten yıllık 1 milyon 750 bin Euro kazanıyor. Bursaspor yönetimi bu işi hallederek büyük bir külfetten kurtulmak istiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X