Gitmek için gün sayıyorlar!

Yeşil beyazlılarda devre arası oldukça hareketli geçeceğe benziyor.

Gitmek için gün sayıyorlar!

Kaptan İbrahim Öztürk, Sivasspor ile flörtte… Ferhat Kiraz’a Başakşehir, Yasin Pehlivan’a da Hikmet Karaman’ın Çaykur Rizespor’u talip oldu. 

Bursaspor’da devre arası yaklaşırken kadro dışı kalan ve süre alamayan oyuncuların talipleri bir bir ortaya çıkıyor. Sezonun 6. haftasında Eskişehirspor maçının ardından Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından kadroda düşünülmeyen ve Bursaspor yönetimi kararıyla kadro dışı kalan İbrahim Öztürk’ün Sivasspor ile anlaştığı iddia edilirken, bir diğer kadro dışı kalan Ferhat Kiraz’a da İstanbul Başakşehir’in talip olduğu öğrenildi. 

 

96 dakika sahada kaldı

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın ısrarla kadrosunda görmek istediği 25 yaşındaki yıldız oyuncunun da bu transfere sıcak baktığı ve 6 Ocak’ta süresi dolacak sözleşme fesih başvurusunu beklediği ifade edildi. Bursaspor ile sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Ferhat, sadece 96 dakika oyunda kalırken hiç golü bulunmuyor. 

Sadece kupada oynadı

Öte yandan Hikmet Karaman tarafından büyük umutlarla Bursaspor’a transfer edilen Yasin Pehlivan’a da eski hocası talip oldu. Şu an Çaykur Rizespor’u çalıştıran Hikmet Hoca’nın gurbetçi oyuncuyu kadrosunda görmeyi çok istediğini ve menajerler aracılığıyla nabız yokladığı ifade ediliyor. Yeşil beyazlılara transfer olduğundan bu yana beklentilerin uzağında kalan 25 yaşındaki Yasin Pehlivan bu sezon sadece Ziraat Türkiye Kupası’nda 90 dakika sahada kalabildi. 

 

Transfer 6 Ocak’ta başlıyor

 

Spor Toto Süper Lig’de 2014-2015 sezonu 3-4-5 Ocak 2015 tarihinde yapılacak 16. hafta maçlarıyla devre arası tatiline girecek. 

İkinci yarı, 21 günlük aranın ardından, 25 Ocak 2015’te yapılacak 17. hafta maçlarıyla başlayacak ve sezon 31 Mayıs’ta tamamlanacak. Ara transfer dönemi ise 6 Ocak başlayacak ve 2 Şubat’ta sona erecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X