Global İş Ağı Geliştirme Derneği faaliyetlerini açıkladı! “Toplumsal algıları değiştireceğiz”

Global İş Ağı Geliştirme Derneği, kısa adıyla “Bizglobaliz” faaliyetlerini anlatmak üzere Podyum Davet’te basın açıklaması gerçekleştirdi… Global İş Ağı Geliştirme Derneği’nin başkanı Sinem Toplan, iş geliştirme ve toplumsal algıları değiştirme yolunda büyük hedeflerle yola çıktıklarını açıkladı.

Global İş Ağı Geliştirme Derneği faaliyetlerini açıkladı! “Toplumsal algıları değiştireceğiz”

Melis EVCİMEN

Kamera: Bircan ÖRSEL/ Kurgu: Dilek ÖZYER

Global İş Ağı Geliştirme Derneği, kısa adıyla “Bizglobaliz” faaliyetlerini anlatmak üzere Podyum Davet’te basın açıklaması gerçekleştirdi…

TOPLUMSAL FAYDAYA ODAKLANDIK

Yönetim Kurulu Başkanı Sinem Toplan, “Global İş Ağı Geliştirme Derneği tüm meslek gruplarını kucaklayarak büyüme felsefesi edinmiş ,globalleşmeyi benimsemiş bir organizasyondur. Bu yüzden kısa adını “Bizglobaliz” olarak belirledik. Derneğimiz Atatürk ilkelerini benimsemiş, çağdaş uygarlık düzeyini önemseyen, toplumsal faydaya odaklanan kurucuların tüzük mutabakatı ile kurulmuştur. Kurucularımız Hukuk , Tarım , Akademisyen,  Sağlık , Finans ,Moda ,Mühendislik , Hizmet imalat ve Ticaret ,sektörlerinde faaliyet göstermektedir.  Spor Sanat Kültür Turizm sektörleri ile de buluşacak üye yapısı ile çeşitlenmeyi hedeflemektedir” dedi.

Global İş Ağı Geliştirme Derneği Başkanı Sinem Toplan

HEDEFİMİZ ÜYELERİMİZİN İŞ GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAMAK

Öncelikli amaçlarının üyelerinin iş gelişimine katkı sağlamak olduğunu ifade eden Toplan, ” Hedefimiz uluslararası işbirlikleri yapmak, müşterilere ulaşmayı sağlamak ve bülten çalışmaları ile sektör analizleri oluşturmaktır” ifadelerini kullandı.

Üç farklı neslin X kuşağı, Y kuşağı ve Z kuşağının yaşam biçimleri farklı olduğunun altını çizen Yönetim Kurulu Başkanı Sinem Toplan,Evinin kitaplığının önünde kahvesini içen X kuşağı, arkadaşlarıyla kafeteryada buluşup bir konuyu tartışan ve kahvesini içen Y kuşağı, kulaklığını takıp TikTok ya da YouTube ‘dan öğrenmeyi seçen karton kutuda ,bulaşıktan uzak kahvesini yudumlayan Z kuşağı arasında büyük farklar var! XYZ Raporu için ilk bültenimiz,  bilinçsiz ilaç ve takviye gıda kullanımının kişiler ve nesiller üzerinde  etkisi ve iş performanslarını nasıl etkilediğini  içeriyor olacak. Yakında kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

Programa katılanlar; Rumelisiad, Balkantürksiad,Balkan Eğitim Vakfı , Medikana Genel müdürü

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X