Göğüs reklamı arapsaçı!

Bursaspor forma sponsorluğundan 4,5 milyon TL bekliyor, görüşülen firmaların cevapları ise şaşkınlık veriyor.

Göğüs reklamı arapsaçı!

Yeni sezon için göğüs reklamından ciddi gelir bekleyen Bursaspor yönetimi, görüşmelerini sürdürüyor. Ulusal bazda önemli firmalarla temas halinde olan yeşil beyazlılar, buradan 4-4,5 milyon TL’yi kasaya koymayı hedefliyor. Birçok marka ile görüşen Bursaspor yönetimi şuana kadar somut adım atabilmiş değil. Ve işin ilginç yanı görüşülen firmaların bu sezonki Marmarabirlik’i örnek göstererek istenilen rakamı vermek istememesi. 

ÖRNEK MARMARABİRLİK

Yönetime ‘Marmarabirlik’le 1 milyon 250 bin TL karşılığında anlaşmaya varılmış. Bizlerden yüksek rakam talep ediyorsunuz’ yanıtlarının verildiği öğrenildi. Başkan Ali Ay’ın ise firmaların bu tutumları karşısında adeta çileden çıktığı ve bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği konusunda kararsız olduğu bildirildi. Şuana kadar loca ve kapı isimleri konusunda Bursa’dan fazla destek alamayan Başkan Ali Ay önceki gün yaptığı açıklamalarla sanayicileri ve iş adamlarını ciddi bir şekilde eleştirmişti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X