Gökçelik Kosovalı heyeti ağırladı

Raf sistemleri üretiminin öncü kuruluşlarından Gökçelik, geçtiğimiz günlerde Kosova’dan gelen ticaret heyetini ağırladı.

Gökçelik Kosovalı heyeti ağırladı

Bursa Mühendis ve Mimar İşadamları Derneği (BUMİAD) tarafından düzenlenen ‘Türkiye-Kosova Ekonomi Buluşması’ kapsamında Bursa’da bulunan Kosova ticaret heyeti, Gökçelik’in en son yatırımı olan Endüstri 4.0 tabanlı fabrikası GDS depolama sistemleri tesisini gezdi.

Söz konusu ziyarete Kosova Büyükelçisi Rejahan Vuniqi ve Pakistan Büyükelçisi Avni Spahiu’nun yanı sıra BUMİAD Başkanı Orhan Efe ve çok sayıda işadamı katıldı.

Gökçelik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, işadamlarına tesis hakkında bilgi verdi. Yeni yatırımları ile kapasitelerini en az yüzde 30 arttırdıklarını belirten Aras, ”İnandığımız değerlerimizi, tecrübe, teknoloji ve kalite ile birleştirip 50’den fazla ülkeye çözümler üretmeye devam ediyoruz.

Yapmış olduğumuz işin gereği birçok sektörle iç içe çalışıyoruz. İlk üretime başladığımız yıllarda kısıtlı olanaklarla üretim yapımızın birçok sektörü içinde barındırdığı bilinciyle gelişimimizi sürdürdük” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X