Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Gökkuşağı Koleji’nden inovasyon çağrısı

Gökkuşağı Koleji, 16 Şubat Dünya İnovasyon Günü kapsamında bir söyleşi düzenledi. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 55. Komite Başkanı Ömer Kocakuşak, Gökkuşağı Koleji öğrencilerine inovasyon ve girişimcilik konusunda bilgiler verdi.

Gökkuşağı Koleji, 16 Şubat Dünya İnovasyon Günü kapsamında bir söyleşi

İnovasyonun yalnızca yeni bir ürün ortaya koymak değil; mevcut olanı geliştirmek, farklı düşünmek ve katma değer üretmek anlamına geldiğini ifade eden Ömer Kocakuşak, girişimciliğin ise cesaret, vizyon ve kararlılık gerektiren bir süreç olduğunu kendi patent deneyimlerinden örnekler paylaşarak gençlere önerilerde bulundu.

ogrenciler tarafindan hazirlanan inovatif projelerin yer aldigi serginin acilisi gerceklestirilirken ogrenciler calismalarini tanitti

Tüm dünyada 16 Şubat’ta kutlanan Dünya İnovasyon Günü’nde, toplumların daha güçlü ve sürdürülebilir bir geleceğe ulaşabilmesi için bilginin, bilimin ve yenilikçi düşüncenin önemine dikkat çekildiğini belirten Kocakuşak, “Bu özel gün; özellikle genç nesillerin üretken, araştırmacı ve çözüm odaklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamayı amaçlıyor” dedi.

kampus mudurumuz tesekkur plaketini takdim ederken

Etkinlik süresince öğrenciler, merak ettikleri soruları doğrudan yöneltme fırsatı bulurken; inovasyon ve girişimcilik alanlarında bilinçlenme imkânı elde etti.

sayin omer kocakusak gokkusagi koleji ogrencilerine inovasyon ve girisimcilik konusunda bilgiler verdi

Gökkuşağı Koleji yöneticileri ise, programın, gençlerin kariyer hedeflerini daha net belirlemelerine, vizyonlarını geliştirmelerine ve geleceğe yönelik bakış açılarını güçlendirmelerine önemli katkılar sunduğunu vurguladı.


Avatar Seç KAPAT
Kastamonu'nun doğal ve kültürel mirasını konu alan "Ahşabın Cazibesi" belgeseli,
Sıradaki Haber Bursa’da iki şehri buluşturan belgesel: Ahşabın Cazibesi’ne yoğun ilgi