Gökmen’in adı ölümsüzleşti

Orhangazi Belediyesi ve Bursaspor Futbol Okulu tarafından organize edilen futbol şöleninde Orhangazi, İznik, Gemlik ve Yenişehir’den 150 sporcu hünerlerini sergiledi.

Gökmen’in adı ölümsüzleşti

NEVZAT OKUMUŞ

Orhangazi Belediyesi ve Bursaspor Futbol Okulları tarafından organize edilen ‘Bursaspor Futbol Okulları Şöleni’ Orhangazi’de Göl Spor Tesisleri’nde yapıldı. 2006 Ağustos ayında Elazığspor forması altında kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Orhangazi Gençlerbirliği’nden yetişen Genç Milli oyuncu Gökmen Yıldıran adına düzenlenen ‘Bursaspor Futbol Okulları Şenliği’ miniklerin kendi aralarında yaptıkları maçlarla renklendi. 

Göl Spor Tesisleri’nde dört ilçenin toplam 150 minik oyuncusunun hünerlerini sergilediği maçlar sonrasında ortaya renkli görüntüler çıktı. 

Ailesi katıldı

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bursaspor’un alt yapı başarısını dile getirdiği konuşmasında Türk futboluna damga vuran Bursasporlu isimleri örnekledi. Bursaspor Mali Asbaşkanı Kemal Güler böyle bir şenliğin düzenlenmesinden duyduğu sevinci belirtirken ‘İnşallah budan sonra yeni yıldız adayları aranızdan çıkar’ diye konuştu. Şenliklere Gökmen Yıldıran’ın eşi Tuğba Yıldıran ile oğlu Enis Yıldıran da katılanlar arasındaydı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X