Gökyüzü şenlendi

Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonası 3. Etap Nilüfer Hedef Yarışması’nda şampiyonlar belli oldu… Nilüfer Belediyesi ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu (THSF) iş birliğiyle düzenlenen organizasyonda kadınlarda Burçak Usanmaz, genel klasmanda İbrahim Din

Gökyüzü şenlendi

Nilüfer Belediyesi Fadıllı Havacılık Tesisleri’nde haftasonunda düzenlenen Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonası 3. Etap Nilüfer Hedef Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Nilüfer Belediyesi ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu (THSF) iş birliğiyle düzenlenen organizasyonda kadınlarda Burçak Usanmaz, genel klasmanda İbrahim Dinçer, kulüpler klasmanında da Adana Havacılık Spor Kulübü birincilik kürsüsüne çıktı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen yamaç paraşütü tutkunlarının buluştuğu şampiyonada gökyüzü şenlendi.

KÜRSÜYE ÇIKTILAR

Yarışlara katılan 30 sporcu, 180 uçuş yaptı. Yarışmacılar birincilik için mücadele ederken  izleyiciler de keyif dolu anlar yaşadı.  Her sporcunun 6 hedef uçuşu sonucu elde ettiği puanlar sonucunda kadınlarda Burçak Usanmaz birinci olurken, Selma İlter ikinci, Ayşenur Katırcı da üçüncü oldu. Genel klasmanda ise İbrahim Dincer birincilik, Kerem Dinçer ikincilik, Erol Aslantaş da üçüncülük kürsüsüne çıktı. Kulüpler sıralamasında Adana Havacılık Spor Kulübü birinci, Bursa Gökyüzü Havacılık Kulübü ikinci, Nilüfer Sportif Havacılık Kulübü de üçüncü oldu.

Nilüfer Belediyesporlu paraşütçü Erol Aslantaş elde ettiği üçüncülük ile Türkiye genel klasmanında dördüncü sıraya yerleşerek Türkiye Yamaç Paraşütü Milli Takımı’nda yer almaya hak kazandı.

Dereceye girenlere ödülleri THSF Yönetim Kurulu Üyesi Serdar İlker ve Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü  Gökay Azak verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X