Göl sahilinde yaz temizliği

Büyükşehir Belediyesi sahil ve kıyı temizlik ekibi, İznik Gölü sahilinde yaz aylarına hazırlık amacıyla kapsamlı çalışma başlattı.

Göl sahilinde yaz temizliği

NEVZAT OKUMUŞ

 

Ekipler, İznik Gölü Orhangazi sahilinin çamlık alan ile kumsal bölümünde detaylı temizlik çalışması yaparken, kumsalda inceltme çalışmaları gerçekleştirdi. Cam kırıkları ve zararlı bitkilerden arındırılan kumsal, kısa sürede hizmete hazır hale getirilecek. 

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kapsamlı çalışmalarının yanı sıra, Orhangazi Belediyesi ekipleri de çamlık alan içinde temizlik ve bakım çalışması yürütüyor. Çamlık içinde kullanılmaz halde olan piknik masaları yenilenirken, zararlı bitkiler de ayıklanıyor. 

 

YENİ DÜZENLEME

İznik Gölü Orhangazi sahiline her gün binlerce günübirlikçilerin piknik için geldiğini belirten Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, “Göl sahilindeki tüm alanlarda özel bakım yürütüyoruz. Kumsalda yapılan çalışmaların yanı sıra, çamlık içinde de yeni düzenlemeler yapıyoruz. Bu çalışmalarımız bahar ve yaz döneminde aralıksız devam edecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X