Gol silahları tutukluk yaptı!

Bursaspor’un kadrosunda santrafor mevkinde kimi ararsan var ama gol yok… Yeşil beyazlıların suskun golcüleri Tomas Necid, Deniz Yılmaz, Kubilay Kanatsızkuş ve Sinan Bakış 7 haftalık periyotta henüz golle tanışamadılar.

Gol silahları tutukluk yaptı!

ERKAN SAĞLIK

Yeni sezon kadrosunda önemli bir yapılanmaya giden Bursaspor bu sezon gol yollarında büyük sıkıntı çekiyor… Yeşil beyazlıların kadrosunda Çek Cumhuriyeti ile birlikte Avrupa Şampiyonası’nda fırtına gibi esen Tomas Necid, Ümit Milli Takımı’nın golcüleri Sinan Bakış ve Kubilay Kanatsızkuş ile Azerbaycan Milli Takımı’nı seçen Deniz Yılmaz gibi önemli gol silahları bulunmasına karşın bu oyuncuların gollerinin bulunmaması ilginç bir istatistiği ortaya çıkardı…

Kubilay çare olamadı

Ligin ilk haftasında Adanaspor ve Medipol Başakşehir maçlarında sahaya ilk 11’de çıkan tecrübeli golcü Tomas Necid’in bu derde çare olamamasının ardından formayı kapan genç yıldız adayı Kubilay Kanatsızkuş’da sırasıyla Fenerbahçe, Kayserispor, Kasımpaşa ve Gaziantepspor karşılaşmalarında golle tanışamadı. Kubilay en son Osmanlıspor maçında 18 kişilik kadroda dahi yoktu. Kayserispor’dan sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Sinan Bakış’da tam bir hayal kırıklığı yarattı. 

Sinan formdaydı

Avusturya Kampı’nda önemli bir çıkış yakalayan genç golcüye, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğmlu tarafından fazla forma şansı verilmedi. Adanaspor karşısında 12, Başakşehir maçında da 17 dakika toplamda 29 dakika sahada kalmayı başaran genç yıldız adayı da bu kısa sürede topu filelerle buluşturamadı. 21 yaşındaki gurbetçi oyuncu Sinan Bakış, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Başrampaşaspor maçında da sahada 90 dakika kalırken gol atamadı.  

En golcü Batalla

4 aylık sakatlık sürecinin ardından 7. haftada Osmanlıspor maçıyla birlikte sahalara geri dönen tecrübeli golcü Deniz Yılmaz’da 90 dakika sahada kalmasına rağmen 7. haftada henüz golle tanışamadı. Hamza Hoca, santrafor mevkinde kimi oynatsa bir türlü sonuç alamıyor. Yeşil beyazlılar 11 golünde Pablo Martin Batalla (4), Cristobal Jorquera (2), Yonathan Del Valle, Sercan Yıldırım ve Ertuğrul Ersoy’un imzası var. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X