Golcü 3. Lig’den

Şu ana kadar 7 isimle sözleşme imzalayan kırmızı yeşilliler, geçtiğimiz sezon düştüğü BAL’a yeniden çıkmak için forvet transferini profesyonelden amatöre döndürecek.

Golcü 3. Lig’den

Süper Amatör Lig takımlarından Elmasbahçespor, yeni sezonda şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e dönmek için çalışmalarını hızlandırdı. Takımın başına Selahattin Fazlıoğlu’nu getiren kırmızı yeşilliler, iç transferde kaptan İsmail Şahin, Hakkı Çalışkaner, Özgür Orman ve Emir Akay ile sözleşme yenilerken İnegöl Yenicespor’dan Selçuk Mengütay, Zaferspor’dan Yücel Baykal ve İnegöl Kurtuluşspor’dan Samet Er’i kadrosuna katmıştı.

SIR GİBİ SAKLIYOR

İç ve dış transferde yaptığı çalışmalarla şu anda kadrosunda sadece 7 isim bulunan Elmasbahçespor, forvet transferi için ise gözünü yükseğe dikti. Kırmızı yeşillilerin yeni golcüsü için geçtiğimiz sezon 3. Lig’de forma giyen 3 isimle görüştüğü ortaya çıktı. Elmasbahçespor’un Başkanı Erkan Aydemir’in isimlerini sır gibi sakladığı 3 oyuncudan biriyle önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X