Golfte yeni Tiger Woodslar geliyor

3 Mart Eğitim kurumları, 3 yıldır sürdürdüğü golf eğitimleriyle yıldız adayları arıyor.

Golfte yeni Tiger Woodslar geliyor

Sportif alanda birçok başarılı sonuçlara imza atan 3 Mart Eğitim Kurumları, golfte geleceğin Tiger Woods’larını yetiştiriyor. 3 Martlı minik sporcular beden öğretmeni ve golf antrenörü Fatih Şenel ile birlikte Golf Bursa İl Temsilcisi Tülay Şener’i ziyaret ettiler. Ziyarette, minik sporculara başarı dileğinde bulunan ve golf sporuna sahip çıkan 3 Mart Eğitim Kurumları’na teşekkür eden Şener, “Antrenörünüz özveriyle yıllardır bu spora ve sizlere emek vermektedir. O nedenle sizlerden büyük başarılar bekliyorum” dedi.

LİSANS ÇIKARTACAĞIZ

Şenel, Bursa’nın kısa zamanda golf sahası ve tesisine kavuşması dileğinde bulundu. Şenel, minik sporculara çeşitli hediyeler ve başarı sertifikası verdi. Antrenör Fatih Şenel de, 3 Mart Eğitim Kurumları’nda öğrencilere 3 yıldır golf eğitimi verildiğini belirterek, “Minik yaş grubu da dahil olmak üzere bizden başka golf eğitimi verem okul yok. Önümüzdeki yıl sporcularımıza lisans çıkartıp turnuvalara katılacaklar” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X