Gölge First Lady

ABD’nin yeni seçilen başkanı Donald Trump’ın kızı İvanka hem iş hayatındaki başarıları hem de güzelliğiyle ön planda.

Gölge First Lady

New york Times gazetesi  İvanka’nın Amerikan tarihinin en güçlü  başkan çocuğu olacağını yazdı. Trump’ın kızı seçim kampanyası boyunca  çok etkin rol oynadı. Seçimden sonra da ön planda olmayı sürdürüyor. New York Times, Trump’ın Japonya Başbakanı Şinzo Abe ile yaptığı görüşmede İvanka’nın da yer aldığına dikkat çekti. Gazeteye göre İvanka şimdiden Trump’ın eşi Melanie’yi  şimdiden gölgede bıraktı. Gazeteye göre İvanka ‘gerçek First Lady’ olarak görülüyor. İvanka’nın Beyaz Saray’a taşınmayacak olmasına rağmen babasının başkanlığında önemli rol oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Trump’ın İvanka’yı kadın hakları konusunda gayriresmi  sözcü olarak atadığı ileri sürülüyor. 

The Independent gazetesinin haberine göre  geçen hafta Temsilciler Meclisi’nin Azınlık Lideri Nancy Pelosi, kadın hakları politikalarına öğrenmek üzere  Trump’ı aradı. Trump telefonu kızı İvanka’ya verdi. 

Trump’ın iklim değişikliği politikasını belirleme görevini de kızına verdiği iddia ediliyor. Ünlü  aktör Leonardo Di Caprio da bu konudaki belgeselini  bir kopyasını İvanka’ya verdi. İvanka’nın iklim değişikliği  konusunda liberal görüşlere  sahip olduğu ileri sürülüyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X