Goller yüzümüzü güldürdü

Yeşil beyazlılar, Gençlerbirliği karşılaşması hazırlıklarını neşeli bir şekilde sürdürüyor.

Goller yüzümüzü güldürdü

Gençlerbirliği ile Cumatesi günü saat 13.30’da deplasmanda karşılaşacak olan Bursaspor, hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Özlüce Tesisleri’nde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen çalışmanın ilk yarım saatlik bölümü salonda yapıldı. 

Bu antrenmanı bitirdikten sonra sahaya geçen yeşil beyazlılar, ısınma hareketleri ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Bu çalışmada Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Gençlerbirliği karşısında oynatacağı ilk 11’i sahada denedi.

3 eksik var

Hamza Hoca sakat olan Serdar Aziz’in yerine Dany’ye kart cezalısı olan Sercan Yıldırım’ın yerine Balazs Dzsudzsak’a ve Tomas Necid’in yerine Tom de Sutter’e şans tanıdı. Güneşli ve güzel havada oynanan karşılaşmada atılan birbirinden güzel goller teknik heyeti sevindirdi.

Başakşehir karşısında iki asistlik performans sergileyen Deniz Yılmaz’ın dünkü çift kaledeki hırsı ve attığı goller yüzleri güldürdü. Antrenmanda tedavileri süren Cristobal Jorquera ve Serdar Aziz yer almazken, hafif sakatlığı bulunan Emre Taşdemir ise takımdan ayrı olarak çalıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X