Göllü’de Avrupa sınavı

Büyükşehir Belediyespor, CEV Challenge Cup 4. tur ilk maçında bugün Ukrayna’nın Orbita takımı ile karşılaşacak. İki ekip yarın Bursa’da bir kez daha karşı karşıya gelecek.

Göllü’de Avrupa sınavı

Voleybolda CEV Challenge Cup 4. Tur ilk maçında Büyükşehir Belediyespor, bugün evinde Ukrayna temsilcisi Orbita’yı konuk edecek. Avrupa’da yoluna kayıpsız devam eden Bursa ekibi, Ukrayna’daki iç savaş nedeniyle rakibiyle 2 maçını da evinde oynayacak. Kupada ilk olarak Avusturya temsilcisi Graz’ı 2 set vermeden geçen, 3. Tur’da ise Çek Cumhuriyeti ekibi Olomouc’u 3-0’lık maçlarla saf dışı bırakan yeşil beyazlılar, Bursa’da yapacağı 2 maçı da kazanıp çeyrek final biletini almak istiyor.

İKİ MAÇ DA BURSA’DA

Emin İmen yönetimindeki Büyükşehir Belediyespor’un Ukrayna ekibi Orbita ile yapacağı bugünkü maç Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda saat 18.00’de başlayacak. Ukrayna’daki iç savaş nedeniyle 2 maçın da Bursa’da yapılacağı turda ikinci maç da yarın yine aynı salon ve saatte oynanacak. Bu turda da 2 galibiyete ulaşan ekip adını çeyrek finale yazdıracak. 1’er galibiyetin olması halinde ise tur atlayan ekip yarın yapılacak maçın sonunda oynanacak altın sette belli olacak. Bu arada 2 maçı da Yunan Lemonia Moula ile Bulgar Ivan Momirov hakem ikilisi yönetecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X