Göllü’de start verildi

Büyükşehir Belediyespor tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Cengiz Göllü Voleybol Turnuvası’nın ilk günü geride kaldı. İlk günün kazananları Büyükşehir ve Saratov oldu.

Göllü’de start verildi
RECAİ UYSAL

Türk voleybolunun duayen isimlerinden merhum Cengiz Göllü adına Büyükşehir Belediyespor tarafından düzenlenen Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Cengiz Göllü Bayanlar Voleybol Turnuvası start aldı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve 9 Ekim’e kadar sürecek organizasyonda Büyükşehir Belediyespor’un yanısıra geçen yılın şampiyonu Rusya’dan Proton Saratov, Azerbaycan’dan Azerrail Bakü, Bulgaristan’dan Maritza Plovdiv ve Yunanistan’dan Olimpiakos takımları katılırken, ilk gün geride kaldı.

2. MAÇLAR BUGÜN

5 ekibin katılımıyla gerçekleştirilen turnuvanın ilk gününde Büyükşehir Belediyespor, Azerrail Bakü’yü 3-0’la geçti. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada Bursa ekibi, rakibi karşısında 25-14, 25-16 ve 25-19’luk setlerle 3-0 mağlup etti.

Bu arada turnuvada dün oynanan diğer karşılaşmada Proton Saratov, Maritza Plovdiv’i 26-24, 25-13 ve 25-16’lık setlerle 3-0 mağlup etti. Organizasyonda bugün saat 15.30’da Proton Saratov-Azerrail Bakü, saat 18.00’de ise Olimpiakos-Büyükşehir Belediyespor maçları oynanacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X