Gölpazarı’nda İlginç Nüfus Tabelaları

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde 3 ayrı noktada bulunan nüfus tabelalarının ikisinin farklı olması vatandaşlarının kafasını karıştırıyor.

Gölpazarı’nda İlginç Nüfus Tabelaları

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde 3 ayrı noktada bulunan nüfus tabelalarının ikisinin farklı olması vatandaşlarının kafasını karıştırıyor. Gölpazarı’nda Karayoları ekipleri ilçenin giriş ve çıkışlarında bulunan nüfus tabelalarını değiştirerek yerlerine yenilerini koydu. Yeni yerlerine konuşan 3 tabelanın ikisinde nüfus 6 bin 100 yazarken, birinde ise 6 bin yazması vatandaşların kafalarını karıştırdı. Bilecik istikametinden Gölpazarı’na girişte 6 bin 100 yazan tabela, Yenipazar girişinde 6 bin olarak görünüyor. Diğer bir istikamet olan Sakarya’nın ilçesi olan Taraklı istikametinde de nüfus 6 bin 100 olarak görünüyor. Vatandaşlar bu yanlışlıktan dolayı ’ilçenin kuzey ve güney girişleri arasında 100 kişi oynuyor’ esprileri yaparak, tabelaların doğru nüfus sayısı ile düzeltilmesini istediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X