‘Golü erken bulsaydık kazanırdık’

Kaleci Harun Tekin, ikinci yarıda ortaya konulan mücadeleden oldukça memnun.

‘Golü erken bulsaydık kazanırdık’

Kasımpaşa karşısında 2 gol yemesine rağmen yaptığı kritik kurtarışlarla puanda büyük pay sahibi olan Harun Tekin, iyi yolda olduklarını söyledi. İlk yarıdaki oyunun kendilerine yakışmadığını ifade eden Harun, ‘Durgunluğumuz sonucunda rakip 2 gol attı. Etkisizliğimizden faydalandılar. İkinci yarıya iyi başladık. Maçı çevirebileceğimizi biliyorduk. Kırmızı karttan sonra işimiz kolaylaştı. Golü biraz erken bulsaydık kazanabilirdik’ dedi.

OKAN ADINA ÇOK SEVİNDİM

Harun, bonservisi Bursaspor’da olan ve şuan İstanbulspor’da kiralık olarak forma giyen kaleci Okan Koçuk’un milli takıma çağrılmasına da değindi. Okan’ın iyi bir kaleci olduğunu vurgulayan Harun, ‘Okan’ın Milli Takım kadrosuna alınmasına çok sevindim. İstanbulspor’da gayet başarılı maçlar çıkarıyor. Milli Takım’da bana da şans gelirse elimden gelenin en iyisini yapacağım. Orada da güzel işler yapmak istiyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X