Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da el bombası bulundu

İznik Gölü Orhangazi sahilinde bir çocuk gölün içinde patlamamış bir el bombası buldu. Bomba imha uzmanı ekipler el bombasını fünyeyle patlattı.

İznik Gölü Orhangazi sahilinde bir çocuk gölün içinde patlamamış bir

Olay, akşam saatlerinde İznik Gölü Orhangazi sahilinde Dutluca altı mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, göl kenarına pikniğe giden bir ailenin 6 yaşındaki çocuğu göl içinde patlamamış bir el bombası buldu. Ailenin el bombasını fark etmesi ile birlikte el bombası sahile bırakıldı.

Jandarma ekiplerine haber verildi

Durumun jandarma ekiplerine haber verilmesi ile birlikte ekipler olay yerine geldi. Sahildeki patlamamış el bombasının etrafı güvenlik şeridi ile çevrildi ve sahildeki vatandaşlar uzaklaştırıldı.

Durum Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen Emniyet Müdürlüğü bomba imha uzmanı ekipleri eski olduğu belirlenen patlamamış el bombasını fünye ile patlattı. El bombasının patlatıldığı esnada olay yerinin yakınlarındaki bir restoranın bahçesindeki müşteriler de olay yerinden uzaklaştırıldı. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri bölgede inceleme yaptı.


Avatar Seç KAPAT
Bursa'da günlük 3 bin 500 ton evsel atık bertaraf edilirken,
Sıradaki Haber Bursa’nın çöp gerçeği! Günlük ve yıllık veriler ile kalan süre düşündürücü