Gölyazı Projesi için imzalar atıldı

Gölyazı’nın doğal ve tarihi dokusunun gelecek kuşaklara aktarılmasına yönelik proje ortalıklığı için Nilüfer Belediyesi, Valilik ve Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı arasında protokol imzalandı.

Gölyazı Projesi için imzalar atıldı

İmza sonrası açıklama yapan Başkan Mustafa Bozbey, ‘Gölyazı’yla ilgili böyle bir kararın oluşması, bütüncül bir projeyle işlerin yapılacak olması çok kısa süre içinde mevcut sorunlarının da azaltılarak önemli bir turizm merkezi olmasını sağlayacak. Bu tür projelerin hazırlanmasıyla birlikte burada konaklayan turist sayısında da önemli artış olacaktır. Böylece hem Bursalılar’ın hem de esnafımızın yüzü gülmüş olacak. Önemli bir gelir de Bursa’ya gelmiş olacak’ dedi. 

Bursa’nın turizm değerlerinden birinin de Gölyazı olduğuna dikkati çeken Vali Karaloğlu da, ‘Gölyazı ve çevre yerleşimleri ile gölü de dokusuyla korumalıyız. Gölyazı dünyada ender rastlanan yerlerden birisidir. Cumalıkızık’ta yapılan bütüncül yaklaşımın aynısını  Nilüfer Belediyesi ile Gölyazı’da da uygulayacağız”  diye konuştu.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X