Gomez kadar olamadılar

Fernandao ve Van Persie ligde toplam 22 gol atarken, Alman futbolcu tek başına 21 kez fileleri havalandırdı.

Gomez kadar olamadılar

Şampiyonluk yarışında Beşiktaş’ın 5 puan gerisine düşen Fenerbahçe’de gol sorunu iyice ayyuka çıktı. Sarı lacivertli takımın forvetleri Fernandao ve Rubin van Persie ligde toplam 22 gol atarken, Beşiktaş’ın santraforu Gomez 21 gole imza attı. Kanarya, gol sayılarında 28 yılın en kötü gol performansını yaşıyor. Sarı-lacivertliler, Süper Lig’in 28.haftaları itibarıyla son 28 yılda en az gol dönemi Peiera ile geçiriyor. Bu sezon 28 maçta 44 gol atan Fenerbahçe, 1987-1988 sezonundan ise 33 kez rakip fileleri sarsmıştı.

GOL ATAMADILAR

Kanarya, şampiyonluk yolunda kritik maçların oynandığı son 4 maçta sadece 2 gol atabildi. Bu süreçte 7 puan kaybeden sarı-lacivertliler, Kayserispor’u tek golle yendi. Osmanlıspor ve Galatasaray’a gol atamayarak ikişer puan kaybeden Fenerbahçe, Torku Konyaspor’a da 2-1 yenildi. Sarı-lacivertliler bu sezonun ikinci yarısında oynadığı 11 maçın 3’ünde ise gol atamadı. Bursaspor, Osmanlıspor ve Galatasaray filelerini havalandıramayan Fenerbahçe bu sezon sahaya çıktığı 28 maçın 10’unda ise sadece birer gol atabildi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X