Gönül Dağı’ndan ayrıldı! Eleştiri yağmuruna tutuldu

TRT 1 ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen Köprü Film imzalı dizisi Gönül Dağı dizisinde Zahide karakterine hayat veren Ecem Özkaya Show TV’nin yeni dizisi Bahar’a transfer oldu…Güzel oyuncunun bu hareketi hayranlarını pek de memnun etmedi… Sosyal medyadan Ecem Özkaya’ya hayranlarından tepkiler gelmeye devam ediyor…

Gönül Dağı’ndan ayrıldı! Eleştiri yağmuruna tutuldu

Gönül Dağı dizisinin başladığından beri kadroda yer alan Ecem Özkaya’nın ayrılışı, dizi severler tarafından üzüntüyle karşılandı.

 Ecem Özkaya’nın sosyal medya hesabından veda paylaşımı

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Ecem Özkaya (@ecemozkaya)’in paylaştığı bir gönderi

Gönül Dağı’ndan ayrılan Özkaya, artık Show TV’nin Bahar dizisinde  bambaşka bir karakterle izleyicinin karşısına çıkıyor..

Sevilen oyuncunun bu kararı hayranlarından tepki çekti…

Özkaya’nın sosyal medya paylaşımına takipçilerinin yaptığı yorumlardan bazıları; “Bu dizi tutmaz keşke gönül dağında kalsaydınız, İzlemek isteyenlere iyi seyirler, ama ben sizi Sefer’in Zahide’si olarak hafızamda tutmayı tercih ediyorum, Zahide karakteri daha iyidi, Zahide hiç oldu mu Zahide ya Seferi bir başına bıraktın Sefer Zahide aşkına yapılmamalıydı.”

Ecem Özkaya’nın son paylaşımı

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Ecem Özkaya (@ecemozkaya)’in paylaştığı bir gönderi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X