Gönüller bir oldu

Toplum Gönüllüleri Vakfı’nca (TOG) Gönlüferah Otel’de düzenlenen TOG Bazaar’a oyuncu Pınar Altuğ ile eski manken Sinem Güven de katılarak kendi tasarımlarıyla projeye destek verdi.

Gönüller bir oldu

BÜLENT BEYSİR

GENÇ KADIN FONU YARARINA

Kadınların toplumsal hayatın her alanına eşit ve bireysel olarak dağılmalarını sağlamak amacıyla TOG Genç Kadın Fonu yararına düzenlenen etkinlik ilgi gördü. Bursa sosyal yaşmının tanınmış isimlerinin adeta akın ettiği etkinliğin en popüler isimleri oyuncu Pınar Altuğ ve eski manken Sinem Güven oldu. Pınar Altuğ, kendi tasarımı olan takı ve çantalarla etkinliğe destek verdi. 

MANKENLER PARA KAZANMIYOR

TOG Bazaar’da mücevher tasarımı markasıyla yer alan Sinem Güven, mankenlik mesleğinin eski cazibesinin kalmadığını belirtti. Tekstil sektörünün gücünü yitirmesiyle mankenliğin de bittiğini söyleyen Güven, ‘Artık mankenlikten para kazanılmıyor. Keşke ben de mankenlik yaptığım yıllarda özel haytıma daha çok zaman ayırmak yerine gelen teklifleri kabul edip çalışsaydım’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X