Gönüllerince spor yaptılar

Nilüfer Belediyesi ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği ÜniSporFest düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Gönüllerince spor yaptılar

Nilüfer Belediyesi’nin üniversite öğrencilerini sporla buluşturduğu ÜniSporFest sona erdi. 23 Mayıs’ta Görükle Spor Parkı’nda başlayan ÜniSporFest ile öğrenciler, farklı branşlarda müsabakalara katılarak sporun birleştirici gücünü doya doya yaşadı. 

ÜniSporFest’te voleybol, plaj voleybolu, futbol, dart, badminton, tenis, masatenisi, basketbol, branşlarında müsabakalar gerçekleşti. Karşılaşmalarda 468 üniversite öğrencisi kıyasıya mücadele etti.

BOZBEY KUTLADI

Müsabakaların son gününde şampiyonlar da ödüllerine kavuştu. Dereceye girenler kupa ve madalyalarını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in de katıldığı törende aldı. 

Öğrencileri mücadele ruhu ve başarılarından dolayı kutlayan Başkan Mustafa Bozbey, “İlk olarak düzenlenen bu organizasyon gelecek senelerde de genişleyerek devam edecek. Müsabakaların centilmence geçmesi bizi mutlu etti. Amacımız burada yaşayan öğrencilerimizin sosyal iletişim kurmalarıdır” dedi.

Törenin sonunda dereceye girenlerin kupa ve madalyalarını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve protokol üyeleri verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X