Gönüllü itfaiyeciler sertifikalarını aldı

İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde gerçekleştirilen proje kapsamında ‘Gönüllü İtfaiyeci` eğitimini tamamlayan 57 gönüllüye sertifika verildi.

Gönüllü itfaiyeciler sertifikalarını aldı
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Küçük Sanayi Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilen törende, 57 gönüllü itfaiyeci sertifikalarına kavuşmanın sevincini yaşadı.
 
Bursa’nın ilçelerine bağlı Tacir, Tahtaköprü ve Karıncalı’dan 7’şer, Cerrah, Kurşunlu ve Kınık’tan 6’şar, Narlıca ve Bayramdere’den de 9’ar kişinin eğitimlere katıldığı projede, başta mahalle muhtarları olmak üzere toplam 57 gönüllü itfaiyeci 79 saatlik eğitimlerini tamamlayıp sertifika almaya hak kazandı.
 
Gönüllü itfaiyecilere sertifikalarını Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ ile Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Orhan Doğan verdi.
 
Doğan, yaklaşık 1 ay sonra adı geçen mahallelere 1 itfaiye aracı, itfaiye kıyafetleri ve malzeme temin edeceklerini ve 8 mahallede ‘Gönüllü İtfaiye Teşkilatı’nı tam anlamıyla kurmuş olacaklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X