Görele’de Açılan Aşevinin Resmi Açılışı Yapıldı

Giresun’un Görele İlçe Belediyesi ile Demirci Mehmet Sosyal Hizmet Vakfı tarafından Ramazan ayının ilk gününde faaliyete gecen aşevinin açılışı yapıldı.

Görele’de Açılan Aşevinin Resmi Açılışı Yapıldı

Giresun’un Görele İlçe Belediyesi ile Demirci Mehmet Sosyal Hizmet Vakfı tarafından Ramazan ayının ilk gününde faaliyete gecen aşevinin açılışı yapıldı. Açılış kurdelesini Görele AK Parti İlçe Başkanı Tayfun Emecen, İlçe Müftüsü İsa Kaynak’la birlikte kesen Belediye Başkanı Tolga Erener yaptığı konuşmada, aşevinden ekonomik durumu müsait olmayan vatandaşlar güzel bir ortamda ve uygun bir şekilde istifade edebilecekleri gibi durumu olmayan ve tespit edilen vatandaşlara her gün sıcak yemek ulaştırılması hedeflendiğini söyledi. Ramazan ayının ilk günü itibariyle halkın hizmetine sunulduğu aşevinin resmi açılışını yapmaktan onur duyduklarını belirten Erener, “Aşevi geçici bir iş değil, geleceğe temel atma gibidir. İlçemizde ekonomik durumu müsait olmayan vatandaşlarımızın güzel bir ortamda ve uygun bir şekilde istifade edebilecekleri bir yeri hizmete açmanın Ramazan ayında mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye olarak durumu olmayan ve tespit edilen vatandaşlarımıza da her gün sıcak yemek ulaştırmayı hedefliyoruz. Hizmete açtığımız aşevi yardımsever vatandaşlarımızın da destekleriyle Ramazandan sonrada vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Ben emeği gecen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Açılış törenine İlçe Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, Belediye Başkanı Tolga Erener, Görele Müftüsü İsa Kaynak, Giresun İl Genel Meclis Üyesi Şengül Şahin, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, diğer daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X