Görevden uzaklaştırılan Hazinedar’la ilgili CHP’den tepki

CHP Sözcüsü Tezcan, Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar ile iki belediye meclis üyesinin görevlerinden uzaklaştırılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu bir milli irade gaspıdır.” dedi.

Görevden uzaklaştırılan Hazinedar’la ilgili CHP’den tepki

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile iki belediye meclis üyesinin, İçişleri Bakanlığı’nca görevlerinden uzaklaştırılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Tezcan yaptığı açıklamada, “Kararda adalet yoktur, kumpastır. Hükümet kumpas içerisindedir. Belediye başkanlarımızın verilmeyecek hiçbir hesabı yoktur dedik, hala diyoruz. Beşiktaş ve Ataşehir belediyelerine hükümet eliyle kumpas kurulmuştur. Bu bir milli irade gaspıdır. ‘Danıştay’ın soruşturulacak bir suç yoktur’ kararına rağmen bugünkü karar verildi. Vicdanları kanatan bir uygulamadır. Bu karalama önümüzdeki süreçte boşa çıkacaktır. Bunlar FETÖ usulü uygulamalardır. Büyükşehirleri kaybedeceğini anlayan hükümet, CHP’li belediyeleri çalışamaz hale getirmeye çalışmaktadır, ama bu hesap tutmayacaktır. Yarından itibaren hem hukuk önünde hem siyasette mücadelemizi yapacağız.” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X