Görevi sahibine verdi

Marmarabirlik bünyesindeki Orhangazi Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sevinç, iki yıl önce Remzi Bayram’dan devraldığı yönetim kurulu başkanlığını yeniden sahibine geri verdi.

Görevi sahibine verdi

NEVZAT OTUMUŞ

Orhangazi Zeytin Tarım Satış Koooperatifi’nin hafta sonundaki mali genel kurulunda konuşan Ömer Sevinç, ‘İki yıl önce sağlık sebepleri nedeniyle yönetim kurulu başkanlığı görevini bana devreden Remzi Bayram’a iade edeceğim’ dedi. Kooperatifte 2006-2014 arası yönetim kurulu başkanlığı yapan Remzi Bayram, iki yıllık süreç sonrasında yeniden başkanlık koltuğunu otururken, değişen bir şey olmadığını yönetim kurulunun kendi arasındaki geçici bir görev değişikliğinin gerçekleştiğini söyledi. 

 Diğer taraftan, mali genel kurula yoğun bir katılım gerçekleştiren kooperatifin ortak üyeleri gündemin dilek ve temenniler bölümünde söz alarak ‘zeytine prim desteği’ isteklerini öne çıkardılar ve bu konuda siyasilere de büyük iş düştüğünü belirttiler. Toprak ve yaprak analizleri konusunda kooperatiflerin ortak bir ünite kurması dileğinin de geldiği dilekler bölümünde ödemelerdeki kesintilerden yakınan ortaklar oldu. Marmarabirlik Kooperatifler Müdürü Sinan Solmaz da, üretici ortakların düzenli ürün tesliminin gerekliliğine işaret etti ve zeytine prim desteği konusunda her platformda bu konunun dile getirildiğini ifade etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X