Görkemli nikah

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in oğlu Enes Çelik’le Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Büyükhatipoğlu’nun kızı Ezgi Büyükhatipoğlu görkemli bir törenle evlendi.

Görkemli nikah

BURSA’DAN ÇOK SAYIDA KONUK…

Hacettepe Üniversitesi Beytiler Yerleşkesi’nde düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, bakanlar ve çok sayıda milletvekili katıldı.

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Vali İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yanı sıra Bursa’dan da çok sayıda konuk törene katılarak yaşanan mutluluğa ortak oldu.

ÖMÜR BOYU MUTLULUK DİLEKLERİ…

Günün ev sahipleri Faruk Çelik ve eşi Beyhan Çelik’le Uğur Büyükhatipoğlu ve eşi Şehnaz Büyükhatipoğlu konuklarını kapıda karşılayarak tören sonuna kadar kusursuz bir ev sahipliğine imza attı.

Törende Başbakan Binali Yıldırım’la birlikte nikah şahitliği görevini üstlenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanm ise, ‘Genç çiftimizi tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyorum’ dedi.

Ankara’da unutulmaz bir akşam

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in oğlu Enes Çelik’le Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Büyükhatipoğlu’nun kızı Ezgi Büyükhatipoğlu’nun evlendiği gece unutulmaz anlara da sahne oldu.

Şahitliklerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın yaptığı çiftin nikahını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı.

Geceye yeni ve eski bakanların yanı sıra milletvekilleri, işadamları ve bürokratların da ilgisi büyüktü.

Davete katılarak Çelik ve Büyükhatipoğlu ailelerinin heyecanına ortak olan konuklar, keyifli anlara hep birlikte imza attılar. Tören sonrası düzenlenen yemeğe de katılan davetliler, Enes ve Ezgi Çelik çiftini kutlayarak mutluluk dileklerini iletti.

Çelik ve Büyükhatipoğlu ailelerinin mutluluğu

Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kongre Merkezi’nde gerçekleşen nikah töreni ve yemeğine her iki aileye mensup çok ayıda konuk katıldı.

Tören sonunda evlilik cüzdanını gelin hanım Ezgi Çelik’e teslim eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, genç çifte çocuk tavsiyesinde bulunarak, ‘Bir olur garip olur, iki rakip olur, üç olur denkli olur, dört olur bereket olur, beşincisi Allah kerim diyeceğiz. Çünkü güçlü milletler güçlü ailelerden oluşur. Genç çiftlerimizi tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyorum’ diye konuştu.

Tören sonrası yemeğe geçen konuklar, yaşanan heyecan ve mutluluğa ortak oldu.  

FIRAT TORAMAN

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X