Görme engelli babanın inanılmaz dramı

Kazada gözlerini kaybeden N.S. karısının kendisini aldattığını duyunca yıkıldı. İddiaya göre başkasından olduğunu öğrendiği ikiz çocukları ise onunla yaşamayı tercih ettiklerini söyledi.

Görme engelli babanın inanılmaz dramı

Uşak’ta yaşayan babasının ürettiği süt ürünlerini satarak geçimini sağlayan 37 yaşındaki N.S., 9 yıl önce J.S. ile evlendi. Aile, 7 yıl önce bir trafik kazasıyla sarsıldı. Kazada başına darbe alan N.S., görme kaybı yaşadı. Mutlu evlilikten ikiz kız ve erkek çocukları olan çiftin arası, J.S.’nin gizemli telefon görüşmeleriyle açıldı.

 

Eşinin banyoda telefon konuşmasına kulak misafiri olan N.S., iddiaya göre 7 yaşındaki ikiz kızlarının kendisinden olmadığını duyunca dünyası yıkıldı. Okuldaki kızlarına koşan baba, iki kızını alıp baba evi Uşak’a gitti. 

 

Cem Kartal’ın haberine göre babasına gerçeği anlatamayan talihsiz adam, DNA testiyle de olay kanıtlanınca tuz ruhu içerek canına kıymak istedi; doktorların çabasıyla hayata döndürüldü. N.S., İzmir’deki can dostunu arayıp yaşadıklarını anlattı. “Keşke kulaklarım da duymasaydı, bu acı gerçeği öğrenmeseydim” diyen acılı baba, gerçeği anlatmak zorunda olduğunu söyledi. 

 

Yıllardır öz babası gibi sarıldığı kızlarını kaybetmekten korkan acılı baba, gerçeği anlattığı kızlarının vefasıyla bir kez daha gözyaşlarına boğuldu. İkizler, anneleri J.S.’yi arayıp, “Biz babamızla yaşayacağız, ayrılmayacağız. Bizi artık arama” dedi. 

 

N.S., erkek çocuğuna da DNA testi yaptırdı, onun öz oğlu olduğunu öğrenince 3’ünün de velayetini almak için avukatına başvurdu.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X