Görme Engelliler Öykü Yarışması Ödül Töreni 5 Mayıs’ta

Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı’nın (TÜRGÖK) her yıl görmeyenler arasında gençler ve yetişkinler olmak üzere 2 ayrı kategoride düzenlediği 6. Öykü Y…

Görme Engelliler Öykü Yarışması Ödül Töreni 5 Mayıs’ta

Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı’nın (TÜRGÖK) her yıl görmeyenler arasında gençler ve yetişkinler olmak üzere 2 ayrı kategoride düzenlediği 6. Öykü Yarışmasının ödül töreni 5 Mayıs Perşembe günü Kültürpark İzmir Sanat Merkezi’nde yapılacak. Muzaffer İzgü, Birsen Ferahlı, Canan Tan, Düriye Ayyıldız, Hidayet Karakuş, Mavisel Yener, Y.Bekir Yurdakul ve Tülay Yazgan’dan oluşan Seçici Kurul geçen hafta yaptığı toplantıda ‘Uçmak’ konulu öykülerin değerlendirmesini yaparak ödül kazananları belirledi. 5 Mayıs Perşembe günü 14:00-16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan törende ödüller sahiplerini bulacak. Ödül törenine seçici Kurulda yer alan yazarlar, Aşık Veysel Görme Engelliler Okulu öğrenci ve öğretmenleri, TÜRGÖK üyeleri ve Gönüllüleri ile farklı okullardan öğrenci ve öğretmenler katılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X