Görme Engellilerden Kaymakam Yapıcı’ya Ziyaret

Karadeniz Görme Engelliler Derneği Başkanı Faruk Teber Ordu’nun Fatsa İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı makamında ziyaret ederek dernekleri hakkında bil…

Görme Engellilerden Kaymakam Yapıcı’ya Ziyaret

Karadeniz Görme Engelliler Derneği Başkanı Faruk Teber Ordu’nun Fatsa İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı makamında ziyaret ederek dernekleri hakkında bilgiler verdi. Ziyarette Başkan Faruk Teber’e Başkan Yardımcısı Asuman Bayburt, Dernek Genel Sekreteri Feyyaz Talı, Mali Sekreter Esra Erişmek ve dernek basın danışmanı Erol Gümüş eşlik etti. Karadeniz Görme Engelliler Derneği Başkanı Faruk Teber ziyarette yaptığı açıklamada, “Dernek olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda kaymakam beyi ziyaret ederek derneğimiz çalışmaları ve yapılması gereken planlamalarla ilgili bilgiler verdik. Bizleri makamında kabul ettiği için çok teşekkür ediyoruz” dedi. Kaymakam Mehmet Yapıcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret yapılan ikram ve hatıra fotoğrafının çektirilmesiyle son buldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X