Görükle’de Balkan rüzgarı esti

Nilüfer Belediyesi ve Bal-Göç iş birliğiyle düzenlenen 7. Görükle Balkan Panayırı bu yıl da çok sayıda kişiyi buluşturdu.

Görükle’de Balkan rüzgarı esti

Balkan Mahallesi Pazar Alanı’ndaki panayır ilgi gördü. Açılan stantlarda Balkan ülkelerine özgü ürünler satılırken, eğlence alanlarında da herkes çocuklarıyla birlikte keyifli saatler geçirdi. Dj Samet Kurtuluş ve Murat Mutlu’nun performansıyla başlayan Görükle Balkan Panayırı’nın ikinci gününde, alanı dolduranlar Roman Orkestrası’nın ritimleriyle dakikalarca oynadı.

 

Gece, Double Voice konseriyle devam ederken, Bulgaristan’dan gelen dans grubu da sahne aldı. Gecenin finalini Tedi Aleksandrova yaptı. Aleksandrova, bir ara sahneden inerek bazı şarkılarını izleyicilerle birlikte seslendirdi. Tedi Aleksandrova, Emrah’ın “Bu Aşk Böyle Bitemez” şarkısını da Türkçe söyledi.

 

Bulgaristan’dan gelen dans grubu Tedi Aleksandrova’ya eşlik etti. Konserde, Bursasporlu taraftarlar, Tedi Aleksandrova’ya Bursaspor atkısı hediye etti.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X