Görükle’de birlik sofrası kuruldu

Ramazan’ın 17 ilçe ve 1070 mahallede de en iyi şekilde hissedilmesi amacıyla her ilçede farklı etkinliklere imza atan Büyükşehir Belediyesi, düzenlenen iftar yemeklerinde de toplumun tüm kesimlerini aynı sofra etrafında topluyor.

Görükle’de birlik sofrası kuruldu

İlçelerde düzenlenen iftar yemeklerine belediye bürokratlarıyla birlikte bizzat katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Görükle’de düzenlenen iftar yemeğinde de vatandaşlarla bir araya geldi. Yemeğin ardından alanı dolduran vatandaşlara seslenen Başkan Altepe, bu inanç ve kültürü tüm balkan coğrafyasına ulaştıran ecdadın torunları olarak, Ramazan’ın toplumun tüm kesimleri tarafından en iyi şekilde hissedilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Bütünşehir uygulamasının ardından 17 ilçenin 1070 mahallesinde de yoğun bir çalışma temposu içine girdiklerini dile getiren Başkan Altepe, ulaşımdan altyapıya, kırsal kalkınmadan turizme kadar her alanda hazırladıkları projeleri bir bir uyguladıklarını söyledi. Bursa’da üretilen yerli vagonların raylara inmeye başladığını ifade eden Başkan Altepe, “Bu tramvaylarımız yakında Görükle’ye de gelecek. Bu konudaki çalışmalarımız hızla sürüyor. Şimdiden Görükle’ye hayırlı olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X