Görükle’ye yeni tesis

Nilüfer Belediyesi tarafından yaptırılan 17 bin metrekare alana sahip Görükle Spor Parkı hizmete girdi.

Görükle’ye yeni tesis

Nilüfer Belediyesi’nin Görükle’de yaptırdığı 17 bin metrekare alana sahip Görükle Spor Parkı,  düzenlenen törenle hizmete açıldı. Farklı spor dalları için alanların yer aldığı parkta  sosyal tesisler de var. Kay-kay pisti, tenis, basketbol, voleybol ve futbolun yanı sıra badminton, plaj voleybolu ve uluslararası standartlara uygun tırmanış duvarının da bulunduğu Görükle Spor Parkı’nın açılışını öğrencilerle birlikte yapan Başkan Bozbey, alanda sadece popüler sporların değil farklı spor dallarının yer aldığını kaydetti. “Görükle Spor parkımız fark yaratacak şekilde yaşama geçirildi” diyen Başkan Bozbey şunları söyledi:

FEDERASYON ONAYLI

“Tesis bünyesinde iki sosyal tesis var. Halı sahanın da bulunduğu sosyal tesisimiz de kafeteryası, bilardo salonu, soyunma odaları ve diğer ünitelerle her türlü ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlandı. Parkımız etrafında bir kilometrelik yürüyüş parkuru var. Bisiklet yolu, oyun grupları, spor kondisyon aletleri, halı saha, çocuk oyun alanı yine parkımıza değer katıyor. Dağcılık Federasyonu’ndan onaylı tırmanma duvarımız, uluslararası çapta yarışmalara uygun kriterler göz önüne alınarak tasarlandı” şeklinde konuştu.

Açılışın ardından Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Tırmanma Yarışmaları’nda Türkiye genelinde dereceye giren Bursalı sporcuları  da kutlayarak plaket verdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X