Görüntü Bursa’dan… Bilet değil izin sırası

Koronavirüs nedeniyle Bursa’da durdurulan şehirlerarası otobüs seferleri Kaymakamlık iznine bağlanınca terminalde zor anlar yaşayan vatandaş, bilet almadan önce ‘izin’ sırasına giriyor.

Görüntü Bursa’dan… Bilet değil izin sırası

Koronavirüs tedbirleri kapsamında şehirlerarası seyahatlerin durdurulacağının açıklamasının ardından önceki gün Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yoğunluk yaşandı. Birçok vatandaş memleketine dönmek için terminale giderken, yolculuk saati 17.00’den sonra olanlar için terminal içerisinde Seyahat İzin Başvuru Noktası oluşturuldu. Bazı yolcular biletlerini 17.00’den önceye alırken, 17.00’dan sonra bilet alanlar da seyahat izin formu doldurdu.

GERİ DÖNENLER OLDU…

İzmir’e gitmek için bilet aldığını belirten Erdoğan Günofat, ‘‘İzmir’e gidecektim gidemiyorum. Saat 17.00’de otobüsüm vardı, sefer iptal edildi. ‘3 kişi bilet aldı’ diye seferi iptal etmişler. Ben de şimdi arkadaşıma gidiyorum. Onda kalacağım” dedi.

Manisa’da yaşadığını belirten Samet Karadağ ise, ‘‘Buraya çocuklarımın tedavisi için gelmiştim. 10 gündür Bursa’dayım. Manisa’ya gitmeme için bu formu doldurmam gerekiyormuş. Otobüs biletim 17.30’da olduğu için izin belgesi gerekiyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X